Hanki kunnon kotiteatterilaitteisto lainoja vertailemalla

Monen mielestä paras leffakokemus on elokuvan katsominen elokuvateatterissa. Leffateatterissa kuva- ja äänitekniikka ovatkin aivan erityisluokkaa. Voit päästä kuitenkin sukeltamaan elokuvien maailmaan laadukkaasti kotisohvaltakin käsin. Laadukkaan kotiteatterin avulla sinulla on myös kotona mahdollisuus saavuttaa huipputason katseluelämys kuvan ja äänen yhteensovittamisella. Hifitason äänentoisto ja laadukas tv-kuva tai videotykki mahdollistavat nautinnolliset leffaillat, vaikka hieman isommallekin kaveriporukalle. Se kuinka hyviä elokuvat ovat riippuu tietysti ohjaajista ja muista tekijöistä, mutta se kuinka nautinnollista katsominen on, riippuu sinusta.

Laadukas kotiteatterilaitteisto ei kuitenkaan ikinä ole halpa. Laatu maksaa erityisesti hifimaailmassa. Laadukas laitteisto maksaa useimmiten vähintään 1 000 euroa, monesti enemmänkin, koska sinun tulee hankkia äänilaitteiston lisäksi myös laadukas kuvajärjestelmä. Harvalla meistä on tilillä niin paljon rahaa, että voisimme investoida saman tien laadukkaaseen kotiteatterijärjestelmään. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sillä tarjolla on edullisia kulutusluottoja, joista kerromme seuraavaksi lisää.

Löydä paras kulutusluotto vertailemalla lainoja

Nykyään lainoja tarjoavia rahoituslaitoksia on markkinoilla pilvin pimein ja määrä lisääntyy jatkuvasti. Luottolaitokset ovat myös taitavia markkinoinnissaan ja siksi lainamainokset kuulostavat toinen toistaan houkuttelevimmilta, ja näiden tarjousten keskellä kuluttaja menee helposti ymmälleen. Lainanhakuprosessia ei nykyään kannatakaan hoitaa enää alusta lähtien itse, varsinkaan jos kyseessä on vakuudeton kulutusluotto. Lainanvertailupalvelu sitä vastoin hoitaa vertailun puolestasi. Riittää että täytät huolella yhden hakemuksen, joka toimitetaan kaikille vertailupalveluun kuuluville rahoituslaitoksille.

Vertailupalvelun suurin hyöty näyttäytyy siinä, että sinun ei tarvitse käyttää aikaa perehtymällä jokaisen rahoitusyhtiön jokaiseen lainatuotteeseen yksityiskohtaisesti. Vertailupalvelu vertailee puolestasi tarjolla olevat lainavaihtoehdot ja esittelee ne sinulle selkeästi ja perusteellisesti. Näiden tietojen avulla voit sitten vielä itse katsoa, mikä tarjouksista vaikuttaa parhaimmalta omaan tilanteeseesi. Sinun kannattaa siis hakea lainaa netistä lainojen vertailupalvelun kautta.

Miten haen edullista lainaa?

Vertailupalvelun kautta täytettävä lainahakemus on samanlainen kuin mitä olet ehkä tottunut täyttämään pankeille ja muille rahoituslaitoksille aikaisemmin. Siinä kysytään perustietosi, tiedot asumisesta ja työsuhteesta sekä joitakin taloustietoja, joista keskeisimmät ovat tulotietosi ja tiedot muista lainoista ja lainanhoitokuluista. Hakemuksen tietoja kerätään siksi, että luottohakemusten yhteydessä pankit ja rahoituslaitokset tekevät riskiarviointia hakijoista. Luonnollisesti myös luottotietosi tarkistetaan hakemuksen automaattisen käsittelyn yhteydessä.

Voit jättää hakemuksen vertailupalveluun mihin aikaan vuorokaudesta tahansa. Useimmiten tekoäly käsittelee hakemukset ja saat alustavat lainatarjoukset muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Lainat maksetaan tilillesi kyseisen rahoituslaitoksen aukioloaikojen puitteissa. Monesti lainoja voidaan maksaa myös iltaisin tai viikonloppuisin. Joissakin tapauksissa pankit pyytävät sinulta vielä todisteita tuloistasi. Käytännössä tämä tarkoittaa palkkakuittien ja verotustodistuksen lähettämistä.

Mitä minun tulee erityisesti huomioida lainaa hakiessani?

Vertailupalvelu esittelee sinulle saamasi lainatarjoukset, mutta päätös lainan ottamisesta jää tietenkin sinulle. Lainatarjouksia vertaillessa kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota lainan todellisiin kustannuksiin. Aina lainan vuosittainen viitekorko ei pidä sisällään läheskään kaikkia kuluja. Tämä tulee huomioida erityisesti kulutusluottojen kohdalla. Hyvä nyrkkisääntö on että lainan todellinen vuosikorko pitää sisällään kaikki lainaan sisältyvät kulut, kuten avausmaksun ja nostomaksun (tai nostomaksut, jos kyseessä joustoluotto/limiittilaina), tilinhoitomaksut ja muut maksut.

Kannattaa myös selvittää, mitä todellinen vuosikorko juuri kyseisessä lainassa pitää sisällään. Toisinaan luoton aloituskustannukset ovat suuret, mutta itse kuukausilyhennykset ovat kohtuulliset. Avausmaksutkin lasketaan luoton todelliseen vuosikorkoon. Lainoja kannattaa vertailla – muista että hakeminen ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmaista.

onepirate