On aika katsoa lastenelokuvia – onhan linssisi kunnossa?

Haluaisitko tietää, millaisia lastenelokuvia perheen pikkupiltit tällä hetkellä katsovat ja mitkä elokuvat ovat nyt lasten keskuudessa in? Lue juttumme ja olet tässä asiassa jo paljon viisaampi! Monia elokuvia on vanhemman mukava katsoa yhdessä lapsensa kanssa, mutta monen vanhemman näkö ei ole enää aivan huippukunnossa. Moni ei halua käyttää silmälaseja ulkonäkösyistä, vaan suosii piilolinssejä, jotka ovatkin oivallinen valinta. Tällöin on kuitenkin tärkeää huolehtia siitä, että linssit ovat kunnossa! Samalla kun esittelemme tässä artikkelissa tämän hetken suosituimpia lasten elokuvia, kerromme myös mistä ja miten voit ostaa tarvitsemasi piilolinssit mahdollisimman helposti.

Lego rulaa myös lasten animaatioiden saralla!

Lego-palikat ovat varmasti lähes jokaiselle tuttuja, mutta myös puhuttaessa suosituimmista lasten elokuvista voidaan sanoa, että Lego rulaa! Lego-hahmot seikkailevat nimittäin myös elokuvissa ja yksi tämän hetken suosituimmista lasten elokuvista onkin Lego Elokuva 2. Kyseessä on jatko-osa, jonka tasoa voidaan pitää huikeana.

Elokuva on samaan aikaan sekä kepeä että hupaisa, mutta siitä löytyy myös tärkeä sanoma. Tätä elokuvaa on mukava aikuistenkin katsoa yhdessä lasten kanssa. Jos käytät piilolinssejä, muista huolehtia, että linssisi ovat kunnossa ennen kuin pureudutte syvälle Lego-maailmaan. Helpoiten tarvitsemasi kuukausilinssit löydät netistä.

Räyhä-Ralf jakaa mielipiteitä

Räyhä-Ralf-elokuvassa puhutaan ystävyydestä tavalla, joka jakaa mielipiteitä. Pikkupilteille elokuva yleensä uppoaa, mutta aikuiset eivät välttämättä aivan ymmärrä Räyhä-Ralfin huumoria ja sanomaa.

Näin koulutat lohikäärmeesi 3

Lohikäärmeitä on nyt ehditty kouluttaa jo useamman elokuvan verran. Monet jatko-osat eivät yllä läheskään elokuvan ensimmäisen osan tasolle, mutta lohikäärmeiden koulutusta jaksaa toki katsoa kolmenkin osan verran ja tämä kolmososa tarjoaakin elokuvasarjalle sen ansaitseman lopetuksen. Lohikäärmeiden maailma tarjoaa myös aikuiselle mahdollisuuden irtautua hetkeksi arjesta – kunhan vain ne edellä mainitut linssit ovat kunnossa! Tämä elokuva voi olla aivan erityisen upea 3D:na, mutta kestävätkö piilolinssisi tällaisen katselun?

Spider-Man: Kohti hämähäkkiversumia

Kukapa pikkupoika ei pitäisi Spider-Manista -tuosta salaperäisestä hahmosta, joka lymyilee punaisen naamionsa takana? Ei olekaan ihme, että uusi Spider-Man-elokuva Kohti hämähäkkiversumia on saanut eräässäkin arvostelussa huikeat viisi tähteä.

Kyseisen arvostelun mukaan tässä sähköisessä animaatiossa yhdistellään erinomaisella tavalla musiikkivideoiden sekä grafiittitaiteen parhaimpia piirteitä. Arvostelun mielestä kyseinen elokuva oli vuoden 2018 yksi parhaista, tai kenties paras, supersankarielokuva. Elokuva on viihdyttävä aikuisellekin katsojalle, joten viimeistään nyt on huolehdittava siitä, että linssit ovat kunnossa, jottei yksikään elokuvan huimista hetkistä mene sivu suun.

Risto Reipas ja Nalle Puh

Voiko olla klassisempaa hahmoa kuin iki-ihana Nalle Puh? Nalle Puh on monen pienen, ja vähän isommankin, elokuvafanin lempihahmo – eikä Nalle Puh tietystikään olisi Nalle Puh ilman ystäväänsä ja tukipilariaan Risto Reipasta!

Risto Reipas ja Nalle Puh -elokuvassa nähdään Ewan McGregor heittäytymässä tunteella rooliinsa. Tämä elokuva on niin hellyttävä, että aikuisenkin silmäkulma voi elokuvan aikana kostua. Olethan siis huolehtinut siitä, että piilolinssisi kestävät myös tällaiset tilanteet? Tätä elokuvaa on kuvailtu rakkaudella tehdyksi – eikä syyttä! Samanlaisella rakkaudella myös sinun tulisi suhtautua silmiesi terveyteen – ja asianmukaisten piilolinssien hankkiminen on yksi tärkeimmistä askeleista tällä polulla!

onepirate